Ξύλινα Κουφώματα Μάλιακας Κόνιτσα

Η Εταιρία μας


Το ξυλουργείο μας λειτουργεί στην Κόνιτσα από το 1979 ως οικογενειακή επιχείρηση και ήδη συνεχίζει τη λειτουργία για δεύτερη γενιά. Η πολυετής αυτή εμπειρία μας στο χώρο, μας κάνει να γνωρίζουμε ιδιαιτερότητες κάθε κατασκευής ως προς τη χρήση και την κατεργασία της απαιτούμενης ξυλείας.

Ειδικότερα ενεργειακά ξύλινα γερμανικά κουφώματα κατασκευάζουμε από το 1992. Σήμερα είμαστε σε θέση να παρέχουμε κουφώματα υψηλής ποιότητας και ευρωπαϊκών προδιαγραφών (πιστοποίησης CE) με άριστη αντοχή στην πίεση του ανέμου και ενισχυμένη μόνωση που κατά περίπτωση την εξασφαλίζουν τόσο το ίδιο το ξύλο, τα διπλά λάστιχα καθώς και τα διπλά τζάμια, τα οποία τοποθετούνται , περιμετρικά μέσα και έξω με σιλικόνη για καλύτερο αποτέλεσμα.

Η ξυλεία που χρησιμοποιούμε είναι Τρικολλητή για κάθε είδος ξύλου και πάντοτε ξυλεία ξηραντηρίου. Οι μηχανισμοί είναι της γερμανικής εταιρίας Roto Eurotechnica. Οι βαφές γίνονται με χρώματα Sikkens σε διάφανη απόχρωση ή έγχρωμη σε όλα τα RAL. Τέλος τα τζάμια είναι διπλά με πάχος 26 χιλιοστά.

Στα κουφώματά μας χρησιμοποιούμε εξαρτήματα των εξής εταιριών:

Roto Frank AG Zweihorn Sikkens Wood Coatings
Επικοινωνήστε μαζί μας
6977 045 064
Σήμανση CE plus

CE plusΗ επιχείρησή μας διαθέτει σήμανση CE plus για την αξιόπιστη διαδικασία κατασκευής των ξύλινων κουφωμάτων.

PfB πιστοποιητικό

PfBΗ επιχείρησή μας διαθέτει πιστοποιητικό PfB για την επιθεώρηση του υλικού που χρησιμοποιεί στις κατασκευές της.

Wapp - Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος