Πιστοποιήσεις


Η Εταιρία μας σε συνεργασία με Roto-Eurotechnica που εκπροσωπεί τους Έλληνες επαγγελματίες στον χώρο του ξύλου και στην πιστοποίησης των Γερμανικών κουφωμάτων PfB Rosenheim ενσωμάτωσε έναν μηχανισμό πιστοποίησης με σήμανση CE plus για τους Έλληνες κατασκευαστές ξύλινων κουφωμάτων.

Ο σκοπός της Roto-Eurotechnica είναι μέσα από αυτήν την διαδικασία να βοηθήσει τους Έλληνες κατασκευαστές κουφωμάτων να αναβαθμίσουν ουσιαστικά την ποιότητα των προϊόντων τους καθώς επίσης και να τα καταστήσουν συμβατά με τις απαιτήσεις της κατά CE Plus σήμανσης που είναι υποχρεωτική από 01-02-2010 σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το σύστημα CE plus καλύπτει όλους τους τύπους κουφωμάτων όπως ανοιγόμενα-ανακλινόμενα, συρόμενα, κυκλικά, τραπεζοειδή, συρόμενα βαρέως τύπου, πτυσσόμενα ( Φυσούνες ), φεγγίτες, τους μεταξύ τους συνδυασμούς καθώς επίσης και εξώπορτες.

Είμαστε πιστοποιημένοι κατά τον κανονισμό CE Plus και είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε για την ποιότητα κατασκευής και τοποθέτησης των κουφωμάτων που θέλετε να τοποθετήσετε στην οικία σας.


Διπλώματα

Πιστοποιητικό Ποιότητας Υλικών

Ξύλινα Κουφώματα Μάλιακας Κόνιτσα

Πιστοποιητικό Ποιότητας Κατασκευής

Ξύλινα Κουφώματα Μάλιακας Κόνιτσα

Στα κουφώματά μας χρησιμοποιούμε εξαρτήματα των εξής εταιριών:

Roto Frank AG Zweihorn Sikkens Wood Coatings
Επικοινωνήστε μαζί μας
6977 045 064
Σήμανση CE plus

CE plusΗ επιχείρησή μας διαθέτει σήμανση CE plus για την αξιόπιστη διαδικασία κατασκευής των ξύλινων κουφωμάτων.

PfB πιστοποιητικό

PfBΗ επιχείρησή μας διαθέτει πιστοποιητικό PfB για την επιθεώρηση του υλικού που χρησιμοποιεί στις κατασκευές της.

Wapp - Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος